MENIU

Fost lider al Clanului Sportivilor, accident grav: bărbatul, băut şi fără permis. Poliţiştii l-au prins după o urmărire ca-n filme

Un șofer beat a fost urmărit în trafic, în București, pentru că nu a oprit la semnalul agenților de la Rutieră. Bărbatul, lider al Clanului Sportivilor, a ajuns în Sectorul 4, unde a lovit un alt autoturism și astfel a fost prins și reținut.

Polițiști din cadrul Secției 26 au făcut semnal regulamentar de oprire, vineri, unei mașini la volanului căruia se afla interlopul.

Potrivit Brigăzii Rutiere, acesta nu s-a conformat semnalului și pentru a se sustrage controlului și-a continuat deplasarea.

"La data de 17 Februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 26, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanului căruia se afla un bărbat.
Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și  pentru a se sustrage controlului și-a continuat deplasarea.

În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea bărbatului, care atunci când a ajuns pe o stradă din sectorul 4 a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, situație care nu l-a determinat să se oprească, deși, în urma accidentului de circulație, conducătorul autovehiculului a avut nevoie de îngrijri medicale.

Urmărirea conducătorului autovehicului s-a încheiat la scurt timp după producerea accidentului de circulație, după ce polițiștii din cadrul Secției 26 au reușit oprirea acestuia.

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului, care urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă", informează Poliția.

 

Mai multe articole despre:
clanul sportivilor robert nica