MENIU

Focuri de armă trase de poliţiştii din Suceava, pentru prinderea unor suspecţi de furt

Focuri de armă trase de poliţiştii din Suceava, pentru prinderea unor suspecţi de furt

Poliţiştii suceveni au tras nouă focuri de armă şi au urmărit pe circa 20 de kilometri o maşină pentru a prinde doi bărbaţi suspectaţi de furt, care au reuşit însă să fugă. Au fost prinse însă trei tinere care se aflau în autoturism cu aceştia. Cei trei fugari au fost reţinuţi marţi seară, doi dintre ei fiind găsiţi ascunşi în fân, la locuinţele unor rude.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un agent de securitate a surprins în flagrant nişte tineri care furau bunuri dintr-un magazin din municipiul Rădăuţi, informează MEDIAFAX.
 
În acest caz au fost alertate două echipaje de poliţie, unul dintre acestea reuşind, după o urmărire pe o distanţă de 20 de kilometri a maşinii cu care suspecţii încercau să scape şi după ce au tras mai multe focuri de avertisment şi în pneuri, să oprească autoturismul şi să le reţină pe trei tinere care se aflau în maşină.

Alte trei persoane au reuşit să scape şi să se ascundă într-o zonă împădurită.

După audierea tinerelor, poliţiştii au aflat identitatea suspecţilor şi au început căutările, reuşind să-i prindă pe cei trei fugari.
 
Unul dintre fugari, în vârstă de 23 de ani, din comuna Bilca, a fost găsit ascuns la locuinţa unei rude, iar alţi doi tineri, unul de 24 de ani, din Volovăţ, şi altul de 22 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, au fost găsiţi ascunşi în fân, în anexele unor locuinţe.
 
Cei trei au fost reţinuţi de către poliţişti, fiind duşi la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Mai multe articole despre:
focuri de armă suceava poliţişti Suceava