MENIU

Focuri de armă în Satu Mare. Doi poliţişti, loviți cu pumnii și picioarele de trei persoane

Doi polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție au fost loviți, joi, cu pumnii și cu picioarele de doi bărbați, în municipiul Satu Mare.

Totul s-a întâmplat când oamenii legii au intervenit la un scandal provocat într-o comunitate din municipiul Satu Mare, o patrulă de Ordine Publică fiind trimisă la fața locului pentru restabilirea ordinii. O femeie de aproximativ 50 de ani era foarte recalcitrantă, iar polițiștii au încercat să o încătușeze. Aceasta, pentru a nu fi imobilizată, a spus că are probleme de sănătate, l-a lovit cu mâna pe polițist și s-a opus din nou încătușării. Moment în care doi dintre copiii femeii au chemat alți doi bărbați și au sărit cu pumnii și picioarele pe oamenii legii.

Mai mult decât atât, unul dintre scandalagii a strigat să se aducă o sabie din casă, moment în care unul dintre polițiști a fost nevoit să tragă două focuri de armă în plan vertical, somându-i pe bătăuși.

Potrivit presasm.ro, într-un final, polițiștii i-au reținut pe ce doi fii ai femeii, în vârstă de circa 30 de ani.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, fiind deschis un dosar penal pentru ultraj.