MENIU

Florin Secureanu a petrecut alături de Vrăbi, iubita sa, la Palatul Parlamentului

Fostul manager al spitalului Malaxa din capitală, Florin Secureanu, a petrecut alături de Vrăbi, iubita sa, la Palatul Parlamentului. În stil glamour, aşa cum era tema petrecerii.

Cei doi, acuzaţi de DNA că şi-au cumpărat haine, bijuterii şi vacanţe din banii spitalului, n-au mai fost de găsit o lungă vreme după ce Secureanu a ieşit din arest. Dar, în noaptea dintre ani, s-au afişat nonşalanţi, iar fostul director de spital a stat câteva minute de vorbă cu reporterul Realitatea tv, Gabi Bălaşu.

Florin Secureanu a fost trimis în judecată de DNA în luna mai anul trecut, pentru luare de mită și delapidare. După ce a stat în arest preventiv șapte luni, a fost plasat în arest la domiciliu.

Fostul manager al spitalului Malaxa din capitală și-a recunoscut faptele și le-a spus judecătorilor că este dispus să-și vândă un imobil pentru a acoperi o parte din prejudiciul care i se impută.

Deocamdată, paguba de aproape 2 milioane de lei făcută spitalului, cum susţin procurorii, nu a fost acoperită. Iar fostul manager nu pare nici să-şi fi schimbat stilul de viaţă.

Biletul pentru petrecerea de Revelion de anul acesta de la Palatul Parlamentului a aproximativ 200 de euro, de persoană, iar meniul a fost sofisticat. S-a servit, printre altele, arancini cu creveti, Vol-au-Vent cu crema de branza, Terina de porc cu aioli de mustar, stiuca, piure de cartofi dulci cu biscuit amaretto, Buturuga din muschiulet porc cu crusta de ierburi.

Florin Secureanu şi iubita sa Eugenia Chiriac, cunoscută mai ales după numele de alint - Vrăbi, potrivit datelor din dosarul DNA, ar fi călătorit în mai multe destinaţii din străinătate şi şi-ar fi cumpărat haine scumpe tocmai din banii spitalului pe care Secureanu ar fi trebuit să-l administreze.

 
Mai multe articole despre:
revelion florin secureanu