MENIU

Florin Roman amenință cu plângeri penale și cere demisii: „M-au blocat prin forță, huliganism, injurii și agresiune fizică” 

Florin Roman, evacuat cu forța Foto: InquamPhotos/George Călin

Florin Roman amenință cu plângeri penale și cere demisia Ancăi Dragu de la conducerea Senatului!  Deputatul liberal din tabăra lui Cîțu reclamă că a fost agresat în Parlament. Roman a fost debarcat de la prezidiu după ce a încercat să blocheze citirea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. 

Florin Roman a anunțat că va depune plângere penală pentru huliganism la Poliție în următoarele zile după incidentul de joi din plenul reunit din Casa Poporului. Acesta susține că a fost agresat fizic.

„Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, impotriva celor din coaliția toxica USR-AUR, care in timpul sedintei plenului reunit, m-au blocat prin forța, huliganism, injurii și agresiune fizica sa îmi exercit mandatul constituțional! (...) 

Solicit demisia presedintei Senatului pentru ca a încurajat actele de huliganism! Și pentru ca a comis un nou abuz constituțional!
Noua alianța toxica USR -AUR a demonstrat azi imaginea unei Romanii care ar putea fi condusă de politicieni iresponsabili!”, a scris Florin Roman, după ședința din Parlament, într-un mesaj, pe Facebook.
 
La începutul ședinței din Parlament, Florin Roman, delegat de Ludovic Orban, a fost acuzat că nu îi acordă Ancăi Dragu dreptul de a vorbi de la microfonul prezidiului. Ulterior, Roman a fost debarcat cu forța de la conducerea ședinței pentru că a încercat să blocheze citirea moțiunii de cenzură.

A fost citită moțiunea de cenzură. Omul lui Cîțu a sabotat ședința Parlamentului - EVACUAT CU FORȚA. FOTO&VIDEO