MENIU

Florin Roman afirmă că PNL trebuie să preia interimatul la şefia Camerei Deputaţilor pe model Zgonea - Cine îl va înlocui pe Orban

Florin Roman - vicepreşedintele Camerei Deputaţilor

Florin Roman - vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a declarat, marți, că PNL trebuie să preia interimatul la şefia Camerei Deputaţilor pe modelul lui Valeriu Zgonea, de la PSD, în 2017. El a spus că PNL va prelua miercuri interimatul la şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban. Numele persoanei care va asigura interimatul va fi stabilit marți seara, în ședința liberalilor.

„În cazul în care demisia anunţată de preşedintele Camerei Deputaţilor produce efecte începând de mâine, ne aflăm în situaţia din 2017 când domnul Zgonea şi-a înaintat demisia şi practic, a fost stabilit un preşedinte interimar al Camerei, din partea grupului parlamentar care l-a susţinut, în speţă domnul Iordache, care a asigurat interimatul până la alegerea noului preşedinte”, a spus Florin Roman.

Întrebat ce se întâmplă dacă PNL nu reuşeşte să strângă o majoritate în Biroul Permanent al Camerei pentru postul de preşedinte interimar, Florin Roman a spus că este convins că se va ajunge la votarea unui interimar, pentru că este vorba despre o perioadă de câteva zile până la votul din plen.

Decizia privind propunerea cu care va veni PNL pentru şefia Camerei se va lua în Biroul Permanent al PNL din această seară.

 

Mai multe articole despre:
florin roman interimat camera deputatilor