MENIU

Florin Piersic: Mircea Albulescu fost extraordinar ca actor, iar ca om ce să spun...

<p>Florin Piersic</p>

Actorul Florin Piersic a afirmat la Realitatea TV că Mircea Albulescu a fost un actor excepţional, carea avea umor şi care era dăruit profesiei. "Sunt foarte îndurerat. Sunt lovit în inimă. Eu cu Mircea Albulescu nu doar am jucat în film şi teatru. A fost extraordinar ca actor, iar ca om ce să spun...", a afirmat Florin Piersic. 

"Îmi aduc aminte cum îmi spunea: tu porţi şalul acela alb la gât, eu ce să îmi pun să mă întrebe lumea: unele este inelul acela pe care îl aveai. Avea umor şi era foarte dăruit profesiei", a declarat Florin Piersic.

"Avea umor şi era dăruit profesiei. Îl ştiu de când eram student. În toate filmele, crea personaje din amănunte. L-am iubit foarte mult. Nici nu ştie publicul ce mare pierdere este Mircea Albulescu", a mai precizat Florin Piersic.

"Era un actor de compoziţie excepţional. Îmi aduc aminte de filmele cu Mărgelatul, juca un fel de afacerist, dar avea o viclenie, ştia cum să îşi contruiască personalul", a afirmat acesta. 

"Nu ştiţi ce tare l-am gustat ca actor. Acum câteva zile am auzit de Patrichi, acum sunt lovit în inimă. Parcă îl văd şi acum... şi îl întreban de ce vii la apus de soare? Zicea: stau în sală, intru, joc şi vrea să mă uit să vând cum şi gradează puterea de a se exprima, cum trece de la un moment la altul", a mai declarat Florin Piersic.

"Sunt îndurerat pentru că toţi colegii mei, prietenii mei pleacă în stele. Este încă o palmă dată de soartă, pierzând încă un om de care am fost legat", a mai spus Florin Piersic.

Mircea Albulescu şi Florin Piersic în Mărgelatul - Totul se plăteşte:

Mai multe articole despre:
Florin Piersic Mircea Albulescu