MENIU

Florin Iordache, atac la psd-iştii care "se plâng în emisiuni TV": "Să candideze, care-i problema?"

Florin Iordache, fostul ministru al Justiției de-al cărui nume se leagă nefasta OUG 13 și care conduce în prezent comisia care schimbă legile justiției, spune că nu resimte nicio presiune dinspre șeful PSD, Liviu Dragnea, pentru a-și impune oamenii în funcțiile-cheie ale partidului.

Florin Iordache a lansata un atac direct la Codrin Ştefănescu şi Cătălin Rădulescu:

"Decât să se plângă pe la colțuri sau pe la emisiuni TV mai bine își depun candidatura. Dacă și Codrin Ștefănescu are leocoplast pe gură, eu nu știu ce să mai zic. Spune și bune și rele pe la toate televiziunile. Dreptul de exprimare este liber. Dacă consideră că vrea să candideze.... Să candideze, doamnă, care e problema?", a declarat Iordache la Realitatea TV.

Întrebat despre propria sa candidatură, deputatul PSD a spus că nu are nicio intenție în acest sens și că nu resimte nicio presiune venită dinspre șeful de partid:

"Nu candidez pentru că nu candidez. Trebuie toți oamenii dintr-o organizație să candideze?! Eu nu simt nicio presiune (din partea lui Liviu Dragnea - n.r)".

Referitor la un alt cotestatar al manierei de vot din Congres, deputatul "mitralieră", Cătălin Rădulescu, colegul Florin Iordache îi neagă capacitatea de a strânge voturi și de a fi susținut chiar și de oamenii din fief-ul propriu:

"Fiecare dintre colegi are dreptul să candideze. La Argeș a dorit să candideze pentru un post de vicepreședinte și a avut un singur vot. Dacă nu l-au susținut nici colegii lui...", s-a întrebat retoric Florin Iordache.

Deputatul PSD a lăudat capacitățile organizatorice ale premierului Dăncilă, spunând că este o opțiune bună pentru postul de președinte executiv al PSD.

"Să vedem candidaturile și după aceea vorbim. Calitățile și bune și rele le discutăm în Congres, nu la televizor. Nu știu de ce s-a răzgândit (Viorica Dăncilă, care declarase în urmă cu două săptămâni că nu candidează - n.r.). Este președinta organizației de femei, e foarte bună organizatoare, am fost la multe evenimente organizate de ea", afirmă șeful comisiei speciale pentru legile justiției.

Iordache a mai spus că motivul pentru organizarea Congresului PSD este modificarea statutului în funcție de nevoile actuale ale partidului. "Nu avem o problemă cu Realitatea TV", a conchis deputatul PSD.

Mai multe articole despre:
florin iordache