MENIU

Florin Cîțu: „PSD rămâne principalul dușman al stabilității economice”

Florin Citu/foto: INQUAM

Premierul Florin Cîțu a susținut o declarație de presă, în care a ținut să mulțumească antreprenorilor români, fără de care, spune politicianul liberal, nu ar fi putut lua cele mai bune decizii economice în plină pandemie. Politicianul liberal a precizat și faptul că PSD rămâne principalul dușman al stabilității economice.

Florin Cîțu: „ Eroii din economia românească sunt antreprenorii. Cu ei m-am consultat pentru a lua cele mai bune decizii. Fără ei nu aș fi reușit și le mulțumesc pentru asta. Coaliția de Guvernare a reușit în această perioadă dificilă să facă ce nu au făcut alte guvernare în perioada de creștere economică. Aș vrea să mai anunț o premieră, am reușit să reducem deficitul bugetar, să stabilizăm economia. Nu am mărit nicio taxă existentă și nici au adăugat taxe noi. În trimestrul 4 din 2020, România a avut cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. Coaliţia de guvernare condusă de PNL, cu un premier liberal, a câştigat clar şi fără dubiu încrederea instituţiilor internaţionale şi a investitorilor străini"

Premierul a vorbit și despre nevoia de reforme la nivelul tuturor ministerelor incluse în Cabinetul Cîțu.

Florin Cîțu: „Ratingul acordat de agenția rating Standard & Poor\"s  spune că ceea ce am făcut e bine. Am promis reforma administrației centrale și a companiilor de stat. Agenția de rating confirmă că am luat cele mai bune decizii. Avem obligația de a implementa rapid aceste reforme. De este nevoie de reforme? Pentru bunăstarea tuturor românilor. Mai multe locuri de muncă bine plătite, o calitate a vieții mai bună pentru toți românii. PSD ne-a atacat constant și ne-a pus piedici în planul crizei sanitare și economice. PSD rămâne principalul dușman al stabilității economice. Vă încurajez să vă vaccinați, doar așa putem ajunge la normalitate cât mai curând. ”

Surse Realitatea PLUS spun că premierul este revoltat și de declarațiile ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, care ar fi spus despre Florin Cîțu că este un zombie politic.

Mai multe articole despre:
Citu guvernul