MENIU

Florin Cîțu, precizări despre sancțiunile dure impuse operatorilor economici: ”Sunt soluții pentru cazuri punctuale.” Ce le cere Premierul românilor

Florin Cîțu a transmis luni că măsurile dure propuse pentru a fi introduse îi vizează doar pe cei care încalcă normele de protecție sanitară. Amintind că doar împreună putem trece peste al treilea val al pandemiei, Premierul le-a mulțumit românilor care au făcut eforturi în tot acest timp.

Cîțu a reiterat că ”nimeni nu e mai presus de lege” și a subliniat că este necesar ca românii să respecte în continuare măsurile de protecție pentru a se evita închiderea economiei și supraaglomerarea spitalelor.  

”Indiferent câte măsuri va lua Guvernul și câte paturi vor fi suplimentate in spitale, fără implicarea voastră nu vom reuși să trecem cu bine peste valul 3 al pandemiei.
Dacă respectăm măsurile de protecție, economia rămâne deschisă și nici nu aglomerăm spitalele. Cred că sunt suficiente motive pentru a face împreună încă un efort, pentru a acționa responsabil”, a scris Cîțu, pe Facebook. 

Premierul a mai transmis că vaccinarea ”rămâne singura soluție pentru revenirea la normalitate”.

Citește și: ”Florin Cîțu, discuții cu autoritățile locale despre CARANTINĂ - sancțiuni dure pentru operatorii economici care încalcă măsurile anti-Covid”