MENIU

Florin Cîțu, după discuția cu Marcel Ciolacu: Guvernul nu are de ce să treacă PNRR prin Parlament. Dacă este nevoie, îl vom prezenta românilor

Florin Cîțu

Florin Cîțu a declarat, vineri seară, că Planul Național de Redresare și Reziliență este proiectul Guvernului și nu are nevoie de un vot în Parlament, așa cum solicită social-democrații. 

Premierul a precizat însă că PNRR ar putea fi prezentat în Parlament pentru români.

”PNRR nu are de ce să treacă prin Parlament, este un proiect al Guvernului. Un lucru pe care putem să-l facem este să prezentăm românilor, în Parlamentul României, PNRR.

Nu este nevoie de niciun vot, de nicio dezbatere, dar cred că este important ca românii să vadă acest PNRR transparent, deschis și, dacă este nevoie, mergem cu el în Parlamentul României”, a spus Cîțu, la finalul ședinței de guvern în care s-au stabilit noile măsuri de relaxare. 

Precizarea a fost făcută în contextul în care, cu câteva ore înainte, Marcel Ciolacu, a anunțat că premierul l-a sunat și i-a propus o întâlnire la care să discute despre PNRR. Detalii despre răspunsul liderului PSD sunt disponibile AICI. 

 

Mai multe articole despre:
premierul florin citu pnrr marcel ciolacu