MENIU

Florin Cîțu, despre numirea lui Victor Costache în funcția de consilier: ”Am nevoie de un specialist în medicină lângă mine”

Fostul ministru al Sănătății Victor Costache este consilier al Premierului

Florin Cîţu a explicat, miercuri, că l-a numit pe Victor Costache în funcția de consilier onorific pentru că avea nevoie de un specialist în medicină. Premierul a adăugat că fostul ministru al Sănătății ”este recunoscut la nivel mondial.”

”Victor Costache nu este secretar de stat, este consilier onorific. Îl recomandă o carieră de chirurg internaţional recunoscut, de Academia Franceză - dacă dumneavoastră mă întrebaţi ce îl recomandă pe Victor Costache, îmi pare rău... Pentru că am nevoie de un specialist în medicină alături de mine, iar Victor Costache este un specialist recunoscut la nivel mondial”, a răspuns Cîţu după ce a fost întrebat de ce a luat decizia numirii lui Victor Costache.

Victor Costache si-a depus mandatul, dupa ce a cerut testarea tuturor bucurestenilor pentru coronavirus

Costache a fost numit în funcția de consilier onorific al prim-ministrului la 1 februarie, activitatea sa nefiind remunerată. Acesta a demisionat din funcția de ministru al Sănătății în primăvară, la începutul pandemiei.