MENIU

Florin Cîțu acuză PSD că nu se implică în campania de vaccinare: Ar trebui, domnule Ciolacu, să mergeți să o susțineți!

Florin Cîțu acuză PSD că nu se implică în campania de vaccinare Foto: INQUAM

Premierul Florin Cîțu acuză PSD că nu implică primarii în campania de vaccinare anti-COVID-19. Acesta a spus că pe liderii social-democrați i-a văzut doar criticând, nu să sprijine campania de vaccinare, deși de ea beneficiază toți românii. Șeful guvernului i-a transmis lui Marcel Ciolacu că și el, ca președinte PSD, ar trebui să o susțină.

„Acum campania merge în țară, aducem vaccinul aproape de fiecare român și am vorbit cu prefecții, președinții de consilii județene. Aici aș vrea să fac un apel la toți primarii, nu doar primarii PNL, pentru că și primarii PSD trebuie să se implice în această campanie, nu doar să stea pe margine și să critice campania de vaccinare.

Până acum nu am văzut un lider al PSD care să meargă în centrul de vaccinare să promoveze campania de vaccinare. I-am văzut tot timpul criticând campania de vaccinare, dar nu i-am văzut să meargă într-un centru de vaccinare să zică veniți să vă vaccinați. Nu se poate ca jumătate din primarii din România, care sunt ai PSD, să nu participe la această campanie și să stea doar pe margine”, a acuzat premierul Florin Cîțu, joi seară, la un post TV.

„Şi asta este provocarea pentru clasa politică din România. Cu toţii trebuie să facem campanie în România şi ar trebui, domnule Ciolacu, să mergeţi şi dumneavoastră să susţineţi această campanie de vaccinare", i-a mai transmis Florin Cîțu președintelui PSD.