MENIU

Florin Călinescu anunţă dezastrul pentru toţi românii. Ce se întâmplă dacă trecem la moneda euro

Florin Calinescu, juratul de la Romanii au talent, a susţinut o sesiune LIVE pe Facebook, cu prietenii virtuali.

Omul de televiziune a anunţat ce este mai prost pentru români în cazul în care ţara noastră va renunţa la leu şi va trece la moneda euro. Florin Călinescu a atacat din nou guvernarea Liviu Dragnea pe seama vieţii grele pe care o duce poporul.

"Livulică, şi noi suntem corecţi şi riguroşi. Băi, Livulică, n-ai făcut nimic. S-au scumpit toate, deşi aţi spus că n-o să se scumpească. Aţi zis că o să faceţi 500 de grădiniţe... Este absolut o nemernicie. Nu s-a făcut nimic şi nici n-o să se facă. Însă cetăţenii acestei ţări sunt cuminţi. Ei stau, se uită la ştiri, acceptă toate aceste explicaţii...Băi, Livulică, n-aveţi nicio vină. Dacă noi suntem tâmpiţi şi vă tolerăm toate aceste golănii şi nemernicii. Promiteţi în campanie tot felul de nimicuri pe care ni le scuipaţi înapoi în faţă.

Pentru România este o aberaţie să trecem la moneda euro. Nu sunt economist, dar simt că euro e puţin mai condensat. Dacă noi trecem la euro, va fi un dezastru. Atunci clasa muncitoare şi cea pensionară vor vedea ce înseamnă să trăieşti cu 300-400 de euro pe lună. Tot ce vom importa va costa în euro. Dar şi acum... totul este scump în această ţară. Nu trebuie să fii vreun mare finanţist ca să ştii că, dacă treci la euro, se pârjoleşte buzunarul românului", a spus Florin Călinescu, juratul de la Romanii au talent.

Citiţi şi:

Cristian Tudor Popescu, veste-ŞOC despre criminalul de la Braşov. Aşa ceva este incredibil!

 

 Arnold Schwarzenegger, veste de ultimă oră. E cumplit!

Mai multe articole despre:
euro Florin Călinescu Românii au talent