MENIU

Florin Călinescu, reacţie uluitoare după ce l-a văzut pe Dragnea cum merge din cauza coloanei

Florin Călinescu

Liviu Dragnea a mers la braț cu Codrin Ştefănescu, luni. la şedinţa PSD. Aceasta a fost prima apariţie publică a liderului PSD, după problemele pe care le-a avut cu coloana şi pentru care a fost spitalizat.

Florin Călinescu nu-l crede pe Dragnea că suferă şi se propune să-i ofere şefului social-democraţilor lecţii de actorie, pentru a mima mai bine durerea cauzată de hernia de disc.

"Livulică, în ceea ce priveşte treaba cu mersul, când te “supără” coloana, pot să-ţi dau câteva lecţii de actorie, regie& scenariu. GRATUIT. Să te sprijini de revoluţionaru’ lu’ peşte (că azi e Bunavestire) mi se pare periculos. Ăsta te sapă la greu.

Că zice că sunteţi singurul partid românesc care nu e finanţat de afară e un adevăr. Păi, dacă vă trageţi la portofel miloane de € din banii cetăţenilor, vă doare la bască", a postat Florin Călinescu pe Facebook.

Liviu Dragnea a făcut lumină în privința diagnosticului său medical. A fost diagnosticat cu hernie de disc dublă, cervicală și lombară.

"Diagnosticul este unul foarte bun: hernie de disc cervicală și lombară. Am convenit cu medicii să nu facem pasul acum către operații chirurgicale, ci să fac fizioterapie, kinetoterapie, repaus cât mai mult întins, stres cât mai puțin", a declarat Dragnea.

Mai multe articole despre:
Florin Călinescu reacţie uluitoare