MENIU

FLAPPY BIRD. Jocul care i-a înnebunit pe utilizatori a fost retras. Unde găseşti FLAPPY BIRD online?

<p><strong>FLAPPY BIRD</strong>. Jocul care i-a &icirc;nnebunit pe utilizatori a fost retras subit de pe piaţă</p>
FLAPPY BIRD. Jocul care i-a &icirc;nnebunit pe utilizatori a fost retras subit de pe piaţă

FLAPPY BIRD. Dong Nguyen, creatorul jocului FLAPPY BIRD, a decis să-l retragă de pe toate platformele marketplace existente pe piaţă. Ce l-a determinat să facă acest lucru, mai ales că FLAPPY BIRD s-a bucurat de un succes imens?

FLAPPY BIRD. Dong Nguyen a făcut jocul inspirat de Mario de la Nintendo şi l-a pus în magazinele de aplicaţii Apple şi Google. A fost descărcat de 50 de milioane de ori şi a adus venituri de 50.000 de dolari din publicitate în fiecare zi. Cu toate acestea, Dong nu a rezistat presiunii, după cum a scris chiar el pe Twitter şi a eliminat jocul.

FLAPPY BIRD a devenit un succes tocmai pentru că era extrem de greu. Utilizatorii trebuiau să treacă personajul printre nişte ţevi. Practic, trebuiau să facă o pasăre să zboare prin apăsarea unui click de mouse sau apăsând pe ecranul smartphone-ului.

FLAPPY BIRD. DE CE UNUL DINTRE CELE MAI POPULARE JOCURI ONLINE

FLAPPY BIRD este atât de popular pentru că este diferit faţă de alte jocuri şi este un joc în care poţi concura cu prietenii. Persoane din aceeaşi sală de clasă pot juca şi concura între ei deoarece mecanica se învaţă uşor, însă ai nevoie de exerciţiu pentru a obţine un scor mare“, a declarat Nguyen.

Înainte de a anunţa că va retrage jocul din magazinele de aplicaţii, Nguyen a mai postat un mesaj pe Twitter. „Pot numi Flappy Bird un succes, dar mi-a distrus viaţa. Acum urăsc jocul acesta“, a mai scris el.
 
Acum, telefoanele care au instalată aplicaţia au început să fie scoase la licitaţii la preţuri ASTRONOMICE. Faptul că acest joc nu mai este disponibil pentru download a dus preţurile unor telefoane mobile la preţuri INCREDIBILE! Un utilizator a scos la licitaţie pe eBay un iPhone 5s de 16 GB cu 650 de dolari doar pentru că are Flappy Bird instalat. Licitaţia a ajuns până la 99.900 de dolari. Un preţ absolut ieşit din comun, iar licitaţia nu s-a terminat...
 
 
FLAPPY BIRD. Iată ce reacţii putea provoca dependenţa de acest joc.... :))

UPDATE: Poţi intra aici să joci FLAPPY BIRD ONLINE!

Iată care e cea mai sigură metodă să învingi jocul Flappy Bird :))