MENIU

Fiul unui om de afaceri, înjunghiat în inimă cu o sticlă spartă, în parcarea unui supermarket

Elicopter SMURD

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Râmnicu Sărat, se zbate între viață și moarte la spitalul Floreasca, după ce a fost înjunghiat, marți seară, în parcarea unui supermarket din oraș.

Victima agresiunii, un tânăr în vârstă de 27 ani, fiul unui om de afaceri local, a fost înjunghiat în parcarea unui supermarket, cu o sticlă spartă. Victimei i-au fost atinse inima și un plămân. Cel care ar fi comis fapta este un tânăr tot din Râmnicu Sărat, incidentul iscându-se pe fondul unui conflict spontan.

După ce a ajuns la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, medicii au hotărât să-l opereze de urgență, pentru că prezenta multiple plăgi, multe în zona toracică.

Medicii chirurgi, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a salva viața tânărului înjunghiat. Intervenția a fost extrem de dificilă deoarece s-a desfășurat într-o sală de operație de chirurgie generală, iar starea victimei era foarte gravă.

După o intervenție chirurgicală care a durat opt ore, tânărul a fost stabilizat. Dimineață, el a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la spitalul Floreasca din Capitală.

Conform stiridebuzau.ro, agresorul a fost reținut iar cazul este anchetat de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.