MENIU

Fiul manelistului Nicolae Guță a ajuns la spital, după ce a fost jefuit pe stradă

Fiul manelistului Nicolae Guță a ajuns la spital, după ce a fost bătut și jefuit pe stradă. Potrivit victimei, cel care l-a atacat îl cunoștea din vedere, iar motivul atacului pare să fi fost tâlharia.

Poliția municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din localitate, a fost lovit de un tânăr, pe care îl cu­noaşte din vedere, în timp ce se afla pe o stradă.

 

Băr­batul a fost transportat la o unitate medicală, din Petroșani, pentru acor­da­rea de îngrijiri de specialitate, ulte­rior relatând poliţiştilor faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani, pe care îi avea asupra sa (neștiind exact valoa­rea sumei). În cauză, poliţiştii au în­toc­mit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte vio­len­țe și furt, cercetările continuând pen­tru stabilirea stării de fapt și luarea mă­surilor legale”, a anunțat IPJ Hunedoara, citat de Mesagerul de Hunedoara.

 

Nicolae Guță este cunoscut pentru relațiile sale extraconjugale cu femei mult mai tinere decât el și ar avea 11 copii. Potrivit presei locale, averea manelistului este estimată la 1,2 milioane de euro, la care se adaugă proprietăți în Petroșani și în București.

 

Mai multe articole despre:
fiul lui Nicolae Guță jefuit pe strada scandal