MENIU

Fiul afaceristului ucis de propria propria șenilată, MESAJ SFÂŞIETOR: "TATA NU A PLECAT"

Omul de afaceri a fost strivit de propria şenilată

Ucis de un utilaj cu şenile abia cumpărat Familia și apropiații afaceristului din Râmnicu Sărat care a murit strivit de șenilata pe care abia o cumpărase sunt dărâmați după pierderea suferită. Alexandru, fiul bărbatului care a murit la numai 40 de ani, își împărtășește durerea pe un site de socializare. Într-unul dintre mesaje, băiatul își exprimă regretul că nu și-a putut salva tatăl care a murit sub privirile sale.

"Tata nu a plecat. Mai stă până joi fiindcă trebuie să-i vadă pe toți cei ce i-au fost alături. Vă așteaptă pe toți acasă la el, până joi!! După, va rămâne mereu alături de familie, nu ne va părăsi!", scrie stiridebuzau.ro.

Ucis de propria şenilată Acesta este ultimul mesaj pe care Alexandru, fiul afaceristului Ion Tudor, l-a postat pe pagina sa de Facebook, înainte de înmormântarea programată joi, la cimitirul din Râmnicu Sărat.

"Nu am putut face nimic și regret enorm asta. A murit tata, ce era cel mai scump pentru mine, a murit foarte urât, nu a avut nici o șansă de la viață, totul s-a terminat în 2 minute. Eram în apropiere, am făcut tot posibiliul dar nu am putut să-l aduc înapoi!!! Simt că nu mai pot merge înainte fără el", a scris Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Un om de afaceri a fost ucis de un utilaj cu şenile abia cumpărat

Un om de afaceri din municipiul Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, şi-a pierdut viaţa după ce a fost călcat de propria şenilată, pe care abia şi-o cumpărase. Şenilata a trecut cu toată greutatea peste bărbat. Un echipaj al Ambulanţei, sosit la faţa locului, nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe afacerist.