MENIU

Gabi Firea, SMS către Rareş Bogdan, în timpul emisiunii

Rareş Bogdan a citit în timpul emisiunii "Jocuri de putere" un sms primit de la primarul general al Bucureştiului, Gabi Firea. Pe scurt, edilul Capitalei i-a transmis realizatorului Realitatea TV că se va implica în rezolvarea situaţiei sinistraţilor blocului care a ars în sectorul 5. 

Din cele 50 de familii care locuiau în imobilul respectiv, 11 sunt adăpostite acum la căminul Colegiului Tehnic "Dumitru Moţoc", din sectorul 5. Numai că asistenţii sociali din primăria de sector le-au transmis oamenilor că trebuie să părăsească acest cămin până la 1 noiembrie, din cauză că vor veni elevii liceului şi trebuie eliberate camerele. Sinistraţii s-au trezit că vor fi alungaţi în stradă, iar Rareş Bogdan a abordat cazul lor.

Astfel, Gabi Firea i-a scris lui Rareş Bogdan în mesajul respectiv că Primăria Generală a dorit să se implice în rezolvarea acestor cazuri sociale, dar că primăria sectorului 5 a oferit asigurări că are situaţia sub control.

"Ne-au spus să nu ne implicăm peste colegii de la sector 5. Am fost asiguraţi să sunt condiţii pentru acei oameni. Văd că nu s-a rezolvat nimic. Îi vom contacta din nou, o să-i chemăm din nou la primărie. Dacă eram lăsaţi să ne implicăm, situaţia era rezolvată", a sunat sms-ul lui Firea.

Reamintim, un incendiu a izbucnit, la începutul lunii septembrie la o locuinţă care s-a extins la un bloc învecinat de pe strada Iordache Năstase, din Sectorul 5 al Capitalei. Flăcările au cuprins podul casei şi mansarda blocului în mare proporţie şi s-au propagat către etajele inferioare. Blocul are dimensiune aproximativă de 20x50 metri. La faţa locului au intervenit, la acel moment, 13 autospeciale de stingere, patru autoscări şi trei echipaje SMURD.

Focul a pornit din cauza unei ţigări aprinse şi aruncate la întâmplare de către un locatar al aceluiaşi imobil, aceasta fiind cauza probabilă a incendiului, stabilită de către specialiştii ISUBIF. În urma acestui dezastru, 50 de familii au rămas pe drumuri.

Citiţi şi:

Rareş Bogdan, virulent. Mesaj din "Paraziţii" către politicieni: "Aveţi reducere când mergeţi la..?"

Mai multe articole despre:
firea sms catre rares bogdan