MENIU

Firea avertizează USR și PNL că se vor umple de ridicol dacă votează împotriva Rovanei Plumb

Gabriela Firea a scris, marți, pe Facebook, că Rovana Plumb va fi comisar pentru Transporturi „în ciuda agitației mediatice stânite de USR și PNL”.

Consiliul UE a aprobat lista persoanelor nominalizate pentru funcțiile de comisari europeni, printre care și Rovana Plumb, din partea României. Gabriela Firea spune că propunerea pentru funcția de comisar european va fi acceptată indiferent de opinia europarmanentarilor USR și PNL, care au anunțat că nu sunt de acord cu Rovana Plumb.

”Rovana Plumb va fi comisar european pentru Transporturi, în ciuda agitației mediatice stârnite de USR și PNL. Chiar dacă europarlamentarii acestor partide vor acționa contrar oricăror cutume și vor vota, la audierile din comisii, împotriva comisarului desemnat din partea țării noastre, nu vor reuși decât să se umple de ridicol și să o pună într-o poziție delicată pe Ursula von der Leyen, care și-a asumat această nominalizare în deplină cunoștință de cauză și cu respectarea tuturor reglementărilor legale.

Mai mult, votul în comisii este doar consultativ, iar în plen votul se acordă întregii Comisii, în bloc, fiind foarte puțin probabil ca europarlamentarii USR și PNL să voteze altfel decât grupurile politice din care fac parte, doar ca să se răzbune pe PSD.

Este foarte trist că tocmai cei care se erijează în reprezentanții noului mod de a face politică se pretează la astfel de jocuri meschine, politicianiste, din care de pierdut nu are nici PSD, nici Rovana Plumb, ci România.
Succes, Rovana Plumb! Succes, Romania!!!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Mai multe articole despre:
null