MENIU

Final neașteptat după CRIMA șocantă din Grecia: Gest incredibil al românului care și-a ucis fosta soție și a zidit-o în ciment

Final neașteptat după CRIMA șocantă din Grecia: Gest incredibil al românului care și-a ucis fosta soție și a zidit-o în ciment

Românul care și-a ucis fosta soție la începutul acestui an și a fost arestat abia în luna octombrie a recurs la un gest neobișnuit în Grecia.

Petre Georgescu, de 39 de ani, care era acuzat că și-a ucis fosta soție și i-a zidit cadavrul în ciment, în curtea casei, s-a spânzurat în celula sa din închisoarea Nafplio, Grecia. Acesta fusese arestat preventiv în octombrie după ce cu o lună în urmă fusese descoperit cadavrul partenerei sale. Românul o ucisese la începutul anului.

Acesta nu a dorit să dea cuiva de bănuit și și-a planificat propria moarte în închisoare. Pentru a nu fi observat de ceilalți deținuți, a mers la baie și a pornit apa, dând impresia că se spală. Potrivit relatărilor din presă, ar fi legat un cearșaf de fereastră și s-a sinucis, potrivit CNN Grecia

Totul a început la începutul anului 2021. Monica Gius, de 42 de ani fusese dată dispărută la începutul anului, în luna februarie. Imediat după dispariția sa, Petre Georgescu a revenit și în țară și a plecat apoi în Olanda. Ulterior, după mai multe cercetări, când cercul suspecților se restrânsese în jurul său, a fost emis un mandat european de arestare.

Căutările femeii au început abia la trei luni de la crimă, când rudele sale i-au anunțat dispariția în mai și iunie. Mai întâi a anunțat verișoara sa, pe 24 mai, apoi și celelalte rude, în luna iunie. Din relatările martorilor, cei doi, care erau împreună de doi ani, aveau des certuri, iar ea era bătută la fel de des. Monica Gius avea trei copii.

Cadavrul fostei soții a fost descoperit la 7 luni de la crimă, pe 1 septembrie, în curtea celor doi din Kyparissia. Trupul neînsuflețit era acoperit de ciment. Femeia a fost găsită de anchetatori complet dezbrăcată, aranjată în poziție fetală. Nu avea haine și nici pantofi. Numai după efectuarea analizei ADN s-a descoperit că era vorba de fosta sa soție.

Sursă Foto: CNN Grecia