MENIU

Fetiţa de doi ani dispărută în pădure a fost găsită la un kilometru de casă

Fetiţa de doi ani care a dispărut, joi seară, în zona pădurii din comuna Dumbrava, sat Zănoaga, a fost găsită, după mai multe ore de căutări, la o distanţă de aproximativ un kilometru de casă, aceasta urmând să fie consultată medical pentru a se stabili dacă starea ei este bună, anunță Agerpres. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, micuţa a fost găsită cu ajutorul câinelui de urmă pe albia râului Teleajen. 

Locul în care a fost găsită minora se află la aproximativ un kilometru distanţă de casă, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae. 

Aceasta a precizat că minora este conştientă şi va fi supusă unui examen medical pentru a se stabili dacă starea ei este bună. 

Mama copilului a sunat la 112 și a povestit că a plecat de acasă cu fetița, după ce s-ar fi certat cu concubinul. Ulterior, s-ar fi întors și ar fi lăsat copilul pe o geacă, în apropierea casei, lângă pădure. Femeia intenționa să intre în casă și să ia câteva lucruri. Când s-a întors la fetiță aceasta nu mai era.

Mai multe articole despre:
pompieri copil pădure fetiţă dispărută