MENIU

Fetiță de 5 ani, de naționalitate română, găsită MOARTĂ în casa unui adolescent din Franța! Detalii șocante

Deces copil Franța/ Captură video

Caz șocant în Franța. O fetiță româncă în vârstă de cinci ani a fost găsită moartă într-un sac de gunoi, ascuns în apartamentul unui adolescent cunoscut cu probleme psihice. Tânărul a fost ulterior reținut de polițiști. Mama fetiței este cea care a alertat de urgență autoritățile după ce a declarat că micuța a dispărut din fața locuinței de unde fusese lăsată pentru a avea grijă de sora ei mai mică. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional! 

Copila a fost găsită fără suflare, într-un sac de gunoi, în localitatea Rambervillers, din nord-estul Franței.

Mama ei povestește că a dus-o într-o piață de lângă casă pentru a se juca. Dar pentru că nu au găsit pe nimeni la locul de joacă, s-au întors acasă. Femeia spune că a lăsat-o pe fetiță pe treptele locuinței, ca să aibă grijă de sora ei mai mică. Dar când s-a întors, micuța dispăruse.

"Când m-am întors la geam, n-am mai văzut fata. Am alergat în toate direcțiile, cred că m-au surprins camerele de supraveghere. Și am strigat după ea, dar nu mi-a răspuns copila", a povestit mama copilei.

Polițiștii ajunși la fața locului au audiat mai mulți martori, iar suspectul comiterii odioasei fapte este un tânăr de 16 ani cunoscut cu probleme psihice și care a condus polițiștii pe o pistă falsă. Mai mult, oamenii spun că tânărul se plimba de câteva zile pe străzile orașului și acosta fetițe sub pretextul că are o pisică pe care vrea să le-o arate.

Potrivit presei franceze, apartamentul în care a fost găsit trupul copilei de cinci ani aparține mamei suspectului și e situat la 300 de metri de casa părinților fetei.

Tânărul a fost reținut, iar trupul micuței va fi supus unei necropsii. Procurorii francezi fac în continuare cercetări. 

Mai multe articole despre:
fetita deces deces fetita franta adolescent