MENIU

Fete de 12 și 14 ani, la un pas să fie răpite de pe stradă, în plină zi! O mașină cu geamuri fumurii a băgat spaima în locuitorii in Ilfov - Mărturii cutremurătoare

Poliție / Foto: Inquam Photos

Este alertă maximă lângă Capitală după ce doi indivizi ar fi încercat să răpească două copile de 12, respectiv 14 ani de pe stradă. Polițiștii sunt acum pe urmele indivizilor extrem de periculoși. Potrivit vecinilor, fetele au scăpat deoarece una dintre ele a țipat în momentul în care au fost trase în mașină.

Politistii au intrat pe fir, iar cei 2 barbati care au incercat sa le rapeasca pe fetele de 12 si, respectiv, 14 ani sunt acum cautati peste tot. 

Incidentul s-a petrecut pe strada Fermei din localitatea ilfoveana Saftica. Fata de 12 ani a tipat foarte tare si asfel au reusit sa scape. 

Pana acum au fost depuse 3 plangeri in acest sens, dar nu s-a deschis un dosar penal.

Fetele sunt extrem de speriate iar starea lor psihica nu este una buna. 

Oamenii se tem sa-si mai lase copii pe strada. Cu toatea astea, scoala este aproape sa inceapa, si atunci strazile vor fi iar pline de copii, iar parintii isi fac deja griji in legatura cu pericolul care i-ar putea pandi.

Revenind la tentativa de rapire, vorbim despre o masina neagra, cu geanurii fumurii si numere de Bacau, potrivit surselor citate de Realitatea PLUS, in care se aflau doi barbati. 

Unul dintre ei este chel si are o barba lunga. Rapitorii nu purtau cagule in momentul in care au incercat sa le rapeasca pe cele doua fete. 

Culmea este si ca rapitorii s-au intors la locul faptei dupa cateva ore.