MENIU

Fenomen meteo rar, la Arad: Furtună cu fulgere roz! Spectacol pe cer - VIDEO

Fenomen meteo rar, la Arad: Furtună cu fulgere roz! Spectacol pe cer

A fost spectacol în Arad, acolo unde cerul noros a căpătat o culoare neobișnuită. Furtuna a fost însoțită de fulgere ce par a fi roz. Zeci de clipuri au fost surprinse de mai mulți oameni, ulterior fiind publicate în mediul online.

A fost spectacol în Arad, unde cerul noros a căpătat o culoare neobișnuită. Furtuna a fost însoțită de fulgere care păreau a fi roz, un fenomen rar întâlnit și cu adevărat spectaculos.

Zeci de clipuri video și fotografii au fost surprinse de locuitorii din zonă, care nu au ezitat să împărtășească aceste momente rare pe rețelele sociale. Imaginile au surprins cerul acoperit de nori de furtună, brăzdat de zeci de fulgere care luminau în nuanțe rozalii, oferind un spectacol pentru toți cei care au avut ocazia să îl vadă.

Experții meteo explică faptul că acest fenomen poate fi cauzat de prezența anumitor particule în atmosferă, care pot influența culoarea luminii generate de fulgere. Deși fulgerele roz sunt extrem de rare, ele pot apărea în anumite condiții meteorologice specifice.

10 persoane, lovite de fulger în Germania! 4 dintre ele, în stare gravă

 

Mai multe articole despre:
fenomen arad furtuna spectacol