MENIU

Femeie înjunghiată în stația de autobuz. Atacatorul s-a spânzurat în pădure

<p>Fată luată de necunoscuți</p>

Scenă de coșmar într-o stație de autobuz din Comarnic: o femeie a fost înjunghiată de fostul soț și a ajuns de urgență la spital. Atacatorul, în vârstă de 39 de ani, a fugit, iar în această dimineață polițiștii l-au găsit spânzurat, în pădure.

Scena de coșmar s-a petrecut într-o stație de autobuz din localitatea Comarnic. Victima a fost transportată de urgență la spital.

În seara zilei de 24 septembrie 2019, în jurul orelor de 22:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Comarnic au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că o femeie a fost înjunghiată pe strada Secăriei din orașul Comarnic.

În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, unde au găsit o femeie în vârstă de 31 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor neînțelegeri conjugale între aceasta și soțul ei, care au degenerat, conform ziarulincomod.ro.

Femeia prezenta plăgi în zona gâtului și a picioarelor și a fost imediat operată. Din fericire, medicii au putut interveni cu succes.

Potrivit Realitatea TV, atacatorul, în vârstă de 39 de ani, a fugit, iar în această dmineață polițiștii l-au găsit spânzurat, în pădure.

Mai multe articole despre:
femeie înjunghiată