MENIU

Femeia care a murit de foame în curtea spitalului Obregia, o investigație nouă. Cine răspunde?

Caz socant la Alexandru Obregia

Caz șocant în România anului 2018: vreme de patru zile, pacienta Victoria Trandafirescu a rătăcit prin bălăriile din curtea spitalului Alexandru Obregia, înfometată, speriată, singură, până și-a găsit sfârșitul. Femeia a murit de foame în curtea spitalului!

Avocatul Poporului a anunţat că s-a sesizat din oficiu în cazul femeii care a fost găsită moartă, miercuri, în curtea Spitalului Clinic de Psihiatrie "Prof. Alexandru Obregia".

Potrivit unui comunicat emis vineri de Avocatul Poporului, sesizarea vizează posibila încălcare a art. 22, art. 34 şi art. 50 din Constituţie privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică, dreptul la ocrotirea sănătăţii şi protecţia persoanelor cu handicap.

Miercuri, poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale Sector 4 au depistat trupul femeii, declarată dispărută în urmă cu câteva zile, în incinta Spitalului Clinic de Psihiatrie "Prof. Alexandru Obregia", a anunţat Poliţia Capitalei.

ŞOCANT. Motivul înfiorător al morţii femeii găsită fără viaţă în curtea spitalului Obregia

"Tocmai ce am citit o știre despre pacienta găsită moartă după 6 zile de la dispariție, în curtea spitalului bucureștean Alexandru Obregia aflat în subordinea primăriei capitalei, a primarului general care risipește banii municipiului pe toate porcăriile posibile, aducătoare de voturi ( crede dumneaei).
Ei bine stiti de ce a murit acea sărmană bolnavă? De foame.
Da, în 2018 in București, capitală europeană, într-un spital, o pacientă dispărută și necăutată de nimeni este găsită după 6 zile de la dispariție, moartă de foame în boscheții din curtea spitalului", a scris pe Facebook Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii uciși în incendiul de la Colectiv.

"A auzit cineva ca primaria capitalei să îsi prezinte scuzele, demisiile?
Corupția ucide. Indiferența ucide", mai spune tatăl victimei de la Colectiv