MENIU

Femeia îngrijită arată mai tânără: 7 reguli ale unei femei îngrijite!

Femeia îngrijită arată mai tânără: 7 reguli ale unei femei îngrijite!

Femeia îngrijită arată mai tânără: 7 reguli ale unei femei îngrijite!

Femeia îngrijită arată mai tânără: 7 reguli ale unei femei îngrijite!

O femeie trecută de 40 de ani arată bine datorită experienței. Ea își cunoaște adevărata valoare, își știe punctele tari și punctele slabe. Abordează cu atenție selecția hainelor și știe cum să-și evidențieze frumusețea.

Moda și cosmeticele contemporane facilitează acest lucru. Calitatea vieții se îmbunătățește pe zi ce trece, iar speranța de viață este în creștere. Și pe deasupra, femeile 40+ au învățat că respectând câteva reguli simple, tinerețea poate fi pusă pe pauză. Hai să vedem care sunt ele!

#1. Machiajul

Coco Chanel spunea că “o femeie care nu se machiază, are o părere prea bună despre sine”. Și avea dreptate. Machiajul a devenit astăzi un adevărat atribut al feminității, indiferent dacă ne bucură sau nu acest lucru. Bineînțeles – contează să nu exagerezi, să nu confunzi machiajul de zi cu cel de seară și să nu experimentezi fără a ține cont de sugestii. Iată câteva sugestii din partea noastră.

Concentrează-te pe o singură zonă atunci când te machiezi, de exemplu, pe ochi, pe buze sau pe pomeți, nu pe toate simultan. Un singur accent e suficient. Evită extremele. Prea machiată e rău, fără machiaj e și mai rău. Dar dacă ai fața netedă și expresivă – chiar nu ai nevoie de machiaj. Avem nevoie de machiaj doar pentru a pune un accent sau pentru a masca anumite defecte. În rest, astăzi e la modă naturalețea.

#2. Tenul

O femeie îngrijită este o femeie frumoasă. De aceea, trebuie să ai grijă de corpul tău ca de ochii din cap. Nu spun să mergi la salon în fiecare zi. Mă refer la o îngrijire elementară a tenului, a părului și a unghiilor, pe care fiecare femeie care se respectă o face.

Cel mai impotant e tenul! Poți neglija cosmeticele decorative, dar nu poți neglija produsele de îngrijire a tenului. Pielea și părul sunt expuse în permanență la acțiunea factorilor externi. Prin urmare, protecția, nutriția și hidratarea tenului sunt un imperativ pentru fiecare femeie.

Din fericire, astăzi există o multitudine de produse naturale de îngrijire a pielii, începând cu uleiuri și măști, și terminând cu creme, balsamuri, seruri sau pudre. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde capacitatea de regenerare, iar sarcina fiecărei femei este să-i ofere o îngrijire corespunzătoare.

Citește continuarea pe eustiu.com

Mai multe articole despre:
femeie ingrijire reguli