MENIU

Femeia care a atacat o angajată a unei săli de jocuri de noroc din Capitală, arestată preventiv! Ce ACUZAȚII i se aduc

Sală păcănele/ Captură foto

Femeia care a atacat o angajată a unei săli de jocuri de noroc din Capitală a fost arestată preventiv. Aceasta i-a fi pulverizat casieriței spray de gândaci în ochi și a forțat-o să-i dea aproape șapte mii de lei, bani pe care tocmai îi pierduse la păcănele. 

După ce a pierdut la păcănele, femeia a venit hotărâtă să-și recupereze banii. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se observă că individa era agitată și aștepta momentul oportun în care să acționeze. S-a dus spre casieriță și i-a dat cu spray-ul în ochi.

Ulterior, angajata sălii de jocuri a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor ce s-a întâmplat. Femeia care a dat atacul are 22 de ani, este căsătorită și are doi copii.

Femeia pierduse peste șase mii de lei la jocurile de noroc și asta a făcut-o să se întoarcă, astfel, a atacat-o pe angajata sălii. 

"Politistii Sectiei 1 au pus in aplicare un mandat de aducere emis pe numele unei femei banuite de savarsirea infractiunii de talharie calificata", a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Femeia își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.