MENIU

FashionDays.ro – 5 modele superbe de rochite perfecte pentru primavara asta

FashionDays.ro are multe reduceri importante la articolele din colectia de Primavara.

FashionDays.ro – lista completa cu rochii de primavara poate fi consultata AICI.

Am selectat 5 modele superbe de rochite de primavara de la FashionDays.ro, produse sub brandul limitte. Rochitele sunt foarte avantajoase si pun in evidenta formele.

FashionDays.ro – Rochie plisata

Rochia plisata de culoare neagra cu detaliu din plasa transparenta in partea superioara. Decolteul este la baza gatului si inchiderea rochitei se face cu fermoar ascuns in cusatura laterala. Pretul poate fi gasit AICI.

FashionDays.ro – Rochie Bordeaux

Rochia rosu Bordeaux este striata cu garniture negre si guler ascultit. Manecile sunt lungi si mansetele prevazute cu nasturi. Decupajul este inchis cu bucla metalica pe partea din spate iar inchiderea laterala se face cu fermoar. Pretul foarte avantajos poate fi gasit AICI.

FashionDays.ro – Rochie din fleece

Rochia purpurie din fleece cu guler inalt este perfecta pentru zilele ploioase de primavara. Materialul din care este facuta rochia este 45% acrylic, 30% elastin si 25% polyester. Pretul poate fi gasit AICI.

FashionDays.ro – Rochie texturata

Rochia gri inchis texturata are un pret foarte avantajos. Decolteul este rotund si manecile sunt de lungime medie. COmpozitia rochiei este 100% polyester. Pretul poate fi gasit AICI.

FashionDays.ro – Rochie plisata

Rochia plisata maro camel cu maneci ¾ are un pret excellent. Oferta o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null