MENIU

FashionDays Epic Sale. Reduceri de până la 80% pentru el

Unul dintre cele mai importante magazine online din România, FashionDays.ro, anunță campania Epic sale, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Iată câteva dintre cele mai atractive oferte pentru bărbați.

Întreaga ofertă FashionDays Epic Sale pentru bărbați o găsiți AICI.

O jachetă Guess Jeans o puteți cumpăra cu o reducere de 57%. Jacheta este tip biker, maro caramel, croială regular. Steulul este casual, guler scurt. Mânecile sunt cu șlițuri și fermoare.

La reduceri, tot de la Guess sunt și blugii sau vestele. Întreaga ofertă de Fashion Days Epic Sale o puteți găsi AICI.

Dacă vreți să vă cumpărați o geacă aveți oferte la modele semnate de mai multe branduri celebre. De exemplu, o geacă Jack & Jones are o reducere în această perioadă de 45%. Găsiți și modele semnate de Only & sons sau Levi`s.  Întreaga ofertă de Fashion Days Epic Sale la geci o găsiți AICI.

Fashion Days Epic Sale. Oferte la încălțăminte

Oferte mai găsiți și la încălăminte. De exemplu, o pereche de ghete Chelsea, semnate de brandul US Polo Assn le puteți cumpăra cu o reducere de 54%. O reducere și mai mare, de 68%, aveți la ghete Goodyear. Sunt negre, casual, cu talpă joasă și se închid cu șireturi. Mai multe detalii găsiți AICI.

Pe lista de reduceri de la Fashion Days mai găsiți oferte la rucsacuri, portofele. Detalii AICI.

De asemenea, dacă vreți să vă cumpărați un ceas, acum este momentul potrivit, pentru că sunt reduceri importante, de peste 40%. Aveți promoții foarte atractive la modele Daniel Klein. Mai multe detalii găsiți AICI

Fashion Days Epic Sale. Distribuție și prin oficiile poștale

Fashion Days a introdus din octombrie 2017 o nouă opțiune de livrare a comenzilor pentru clienții săi, prin intermediul rețelei Poștei Române. Astfel, clienții Fashion Days pot opta să își ridice coletele dintr-unul din cele peste 500 de Oficii Poștale din întreaga țară.

Practic, pe lângă opțiunea de livrare prin curier, clienții Fashion Days au acum libertatea de a alege livrarea produselor și prin intermediul Oficiilor Poștale. În plus, livrarea este gratuită pentru comenzile de minimum 50 de lei, pragul fiind mai mic decât în cazul livrării prin curierat rapid.

Noua opțiune de livrare prin Oficiile Poștale oferă o flexibilitate sporită clienților Fashion Days. Astfel, în momentul plasării comenzii, aceștia au opțiunea de a-și alege Oficiul Poștal unde doresc să le fie livrat coletul, iar ulterior sunt informați asupra sosirii coletului prin intermediul unui SMS de confirmare, după care au la dispoziție 7 zile calendaristice pentru a-și prelua comanda. În plus, clienții își pot ridica inclusiv sâmbăta coletele de la Oficiile Poștale care au program în weekend.

Bărbații, care reprezintă peste 35% din clienții Fashion Days România, au dovedit un interes mai mare pentru această nouă opțiune de livrare. Astfel, în top 10 cele mai livrate categorii de fashion în Oficiile Poștale, se regăsesc urmatoarele linii masculine: tricouri, încălțăminte sport, pantaloni, ghete, ceasuri și jachete/veste. Doamnele care au ales să își ridice coletele de la Poșta Română au comandat cel mai frecvent pulovere, bluze, rochii și ceasuri.