MENIU

Fashion Days – Ultimele zile de reduceri cu 60% - 5 rochite sexy pe care merita sa le cumperi acum

Fashion Days intra in ultimele 3 zile de reduceri masive cu pana la 60% pentru mai multe articole de imbracaminte.

Fashion Days – rochiile cu reduceri de pana la 60% pot fi vazut AICI.

Fashion Days are la mijlocul sezonului de primavara reduceri ce ajung chiar si la 60% in unele cazuri. Au mai ramas doar cateva ore disponibile aceste reduceri, asa ca noi va supunem atentiei 5 modele superbe de rochite ce au preturi mult scazute si accesibile.

Fashion Days – Zee Lane

Aceasta rochie este de culoare neagra catifelata, cu insertii din plasa Dorothy, de culoarea piersicii, decolteu la baza gatului si un decupaj discret, cu nasturi, pe partea din spate. Pretul este redus cu pest 60% si poate fi gasit AICI.

Fashion Days – New Look

Va propunem si o rochie ceva mai casual care are culoarea gri inchis, cu croiala in A si cu imprimeu floral care transmite un vibe pozitiv. Pretul mult redus poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Pepe Jeans London

Va prezentam si o rochie alba care are si dantela, simpla. Rochia este fabricata in exterior din nailor, iar detaliile exterioare din bumbac, la fel ca si captuseala. Oferta cu mare reducere poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Rochie alba Jeans London

O alta rochie alba, tot de la Jeans London ne-a atras atentia prin modelul cu imprimeu foarte simpatic si pretul bun. Rochia este prevazuta fara maneci, ideala pentru momentele in care temperature este foarte ridicata. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – limitte

Ultima rochie pe care v-o prezentam are discount de 60%, este o rochie plisata de culoare maro camel, cu maneci ¾, foarte eleganta. Oferta completa poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days