MENIU

Fashion Days – Shoemania – Campanie masiva de reduceri la pantofi

Fashion Days are mari reduceri pentru mai multe modele de pantofi.

Fashion Days – toate modelele de pantofi la reducere pot fi vazute AICI.

Fashion Days – Mai multe perechi de pantofi au reduceri foarte mari in aceasta perioada. Am ales si noi 5 pantofi ce costa sub 100 de lei dupa reducerile masive de la Fashion Days si care ar putea sa va placa.

Fashion Days – New Look

Prima pereche de pantofi de la Fashion Days care este la promotie si costa sub 100 de lei este de la New Look, de culoare neagra, cu varf ascutit si toc stiletto de 8.5 cm. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Big Star

O alta pereche de pantofi de la Fashion Days este tot cu toc inalt din material alb acoperit cu plasa neagra si paiete. Varful este ascultit, iar talpa si tocul sunt negre. Inaltimea tocului este de 9.5 cm si oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Big Star

O alta pereche foarte sexy de pantofi de culoare alb murder, cu varf ascutit si toc stiletto costa sub 100 de lei la Fashion Days. Perechea din imagine are interiorul din piele si tocul ajunge la 10 cm. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Zee Lane

Acest pantofi gableni cu auriu sunt fabricate din piele intoarsa si piele. Varful este ascutit si u aspect metallic iar tocul este imbracat in piele intoarsa si are 8cm. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Big Star

Ultima pereche de pantofi de la Fashion Days pe care v-o prezentam este de la Big Star cu toc de tip stiletto, culoarea este bej cu crem si pantofii sunt lacuiti. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days