MENIU

Fashion Days – Reduceri de 50% la tenesii Converse. Care sunt cele mai tari modele

Fashion Days inregistreaza zilele acestea o reducere impresionanta a preturilor pentru mai multe modele de tenesi de la Converse.

Fashion Days – Lista cu toate modelele de Converse aflate la reducere o gasiti AICI.

Cei de la Fashion Days au o promotie foarte tare cu reduceri uriase de pret ce depasesc chiar si 50% in unele cazuri. Tenesii de la Converse sunt printre cele mai cautate articole de incaltaminte care au reducere in acest moment la Fashion Days, asa ca va recomandam si noi cateva modele de tenesi de dama.

Fashion Days – Converse albastru royal

 

Dupa cum se poate vedea si in imagini, aceasta pereche de tenesi Converse este un model inalt, fabricat din piele intoarsa de calitate. Pretul acestor tenesi este redus cu 50% in acest moment la Fashion Days. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Chuck Taylor OX

Va prezentam si oferta foarte avantajoasa ce are o reducere de peste 50% de tenesi Converse de culoare albastru safir Chuck Taylor. Modelul este classic si face parte din cea mai de success colectie Converse, All Star. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Tenisi Mid-High

Putin peste 200 de lei costa aceasta pereche de tenesi de la Converse mid high de culoarea albastru azur. Tenesii sunt prevazuti si cu fermoar. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Star Player OX

Una dintre cele mai ieftine perechi de tenesi din oferta este aceasta Converse Star Player OX de culoare negru stins cu alb. Varful pantofului este rotund, talpa plata, iar inchiderea se face cu sireturi. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Converse verde

Incheiem cu un model classic: tenesi albi cu dungi verzi Star Player OX. Exteriorul este fabricat din material textile, iar aceasta pereche este unisex. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days Converse tenesi