MENIU

Fashion Days – Articole sportive PUMA la preturi foarte avantajoase

Fashion Days are o promotie speciala pentru articolele de sport PUMA. Noi am selectat cele mai bune oferte.

Fashion Days – lista completa cu articolele sportive PUMA poate fi gasita AICI.

Fashion Days a lansat o promotie speciala cu produse PUMA. Cum a venit primavara si vremea calda, ar trebui sa iesim mai mult la alergat sau in aer liber sa facem miscare. Acum la Fashion Days preturile pentru produse sportive de calitate sunt foarte avantajose, discounturile ajung chiar la 40-50%.

Fashion Days – Colanti

Colantii de la Puma Capri sunt de culoare albastru pastel si sunt cu imprimeu. Materialul textile este polyester si elastan care lasa corpul sa respire. Colantii sunt realizati cu tehnologia drycell ce indeparteaza umezeala si mentine confortul optim. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Jacheta

O jacheta subtire si reflectorizanta este ideala pentru cand alergi pe timp de seara. Jacheta este de culoare roz aprins, modelul este cu dungi fine si e realizata din scotchilte. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Sutien Puma

Top Puma sport gri cu imprimeu graphic Essential este realizat din RyCell, un material functional ce mentine confortul si senzatia de prospetime pe durata antrenamentului, garniture negre, decolteu amplu, rotunjit si spate decupat. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Pantofi de alergat

Reducere de aproape 50% pentru pantofii pentru alergat de la Puma. Pantofii au culoarea bleu cu dungi albe. Logoul este brodat pe partea frontala. Pantofii sunt unisex. Pretul foarte avantajos poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Geanta

Daca mergeti la sala aveti nevoie neaparat de o geanta in care sa va puneti hainele de schimb si incaltamintea. Un pret foarte bun are aceasta geanta unisex puma cu 2 barete de umar, ajustabila si detasabila. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
Puma fashion days