MENIU

Fashion Days – 6 rochii foarte colorate, perfecte pentru primavara, de la United Colors of Benetton

Fashion Days are mari reduceri la mijlocul sezonului. Am ales si noi cateva rochite care sunt potrivite pentru aceasta primavara.

Fashion Days – Lista cu rochite la reducere de la United Colors  of Benetton poate fi consultata AICI.

Fashion Days  are preturi mai bune ca niciodata la rochitele cu imprimeu, ideale pentru vara asta. Dintre rochitele produse de United Colors of Benetton am ales si noi 6 modele foarte colorate si vesele rochite pe care chiar merita sa le ai in garderoba ta in aceasta primavara.

Fashion Days – Rochie multicolora

Prima rochita pe care v-o supunem atentie este multicolora si cu croiala in forma de A. Rochita este facuta din viscoza si are un pret absolut fabulous. Oferta e disponibila AICI.

Fashion Days – Rochie albastra

Aceasta rochie costa sub 100 de lei si are un discount de aproape 50% de la Fashion DAYS. Rochia este albastra, din denim cu imprimeu cu Frunze. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Rochie rosu capsuna

O superba rochie de culoare rosu capsuna, care merge perfect cu o pereche de pantaloni scurti din blugi, are o reducere mare la Fashion Days. Rochia e prevazuta cu slit lateral amplu. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Rochie albastra

Tot sub 100 de lei costa si aceasta rochie albastra cu alb, cu imprimeu si croiala in A. Umerii sunt goi si rochia e sustinuta de bretele subtiri. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Rochie

Aceasta rochie bleumarin inchis are un decupaj adanc si foarte sexy, bulca metalica pe partea din spate si este fabricata 100% din viscoza. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Rochie multicolora

Si ultima rochie pe care v-o prezentam este foarte colorata, asa cum e cel mai bine sa porti primavara. Rochia are o garniture roz fandango si e facuta din viscoza. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days united colors of benetton