MENIU

Fashion Days – 6 modele de rochite scurte si foarte sexy de la Mango care au preturi la reducere

Fashion Days are reduceri importante la mai multe modele de rochite foarte sexy, scurte, perfecte pentru sezonul cald care urmeaza.

Fashion DAYS – Catalogul cu toate modelele de rochite scurte disponibile poate fi consultat AICI.

Fashion Days are o promotie speciala pentru mai multe modele de rochite super sexy produse de Mango. Rochitele sunt potrivite pentru sezonul cald ce urmeaza.

Fashion Days – Rochie neagra

Nu este chiar little black dress clasica, insa este o rochie neagra destul de eleganta care are si o nota de casual, umeri dezgoliti prin doua decupaje soft. Pretul este unul foarte accesibil, sub 100 de lei si oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Rochie in dungi

O alta rochie in dungi alb cu negru soft, scurta, da o nota de senzualitate si pune in evidenta atat silueta cat si picioarele. Pretul e foarte accesibil si il gasiti AICI.

Fashion Days – Rochie Peves

Tot de la Mango avem o rochie foarte scurta, cu umerii goi si decolteu rotund, la un pret excellent. Rochia scurta este de culoare gri deschis melange Peves. Oferta o gasiti AICI.

Fashion Days – Rochie Scurta rosie

Aceasta rochie superba de la Peves este foarte scurta si sexy, are culoarea calda rosu pal melange si un pret redus. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Mango Tipu

Tot o rochie neagra, la fel ca primul model prezentat, este disponibila la un pret sub 100 de lei. Rochia este cu striatii si are un decolteu in forma de V si umerii goi. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Rochie texturata Liave

Ultimul model prezentat este o rochie texturata Liave de culoare negru cu alb Liave. Oferta foarte avantajoasa poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
Mango fashion days