MENIU

Fashion Days – 5 Rochii care se vor purta vara viitoare. Cat costa modelele

Fashion Days prezinta tendintele cele mai noi in moda. Astazi, am ales sa va aratam cateva modele de rochii disponibile la magazinul online.

Fashion Days – toate tendintele din vara viitoare le gasiti AICI.

Fashion Days are reduceri importante la multe rochii foarte frumoase, ideale de purtat vara. Si cum sezonul cald se apropie, este timpul ca de acum sa va updatati garderoba. Aruncati o privire peste modelele de mai jos.

Fashion Days – Rochie neagra Mango

Rochia neagra, scurta de la Mango este prevazuta fara maneci si are o croiala A plug. Pretul este unul foarte avantajos si poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Rochie Narci

Rochia neagra de la Mango, modelul Narci este fara maneci si scurta, care pune in evidenta silueta si picioarele, da un aer foarte sexy. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Rochie gri Promesa

Tot o rochie foarte avantajoasa de la Fashion Days, perfecta pentru sezonul calduros este modelul Promesa de culoare gri, lunga pana deasupra genunchilor. Pretul poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Rochie Only

Rochia Only are culoare gri este foarte sportive, tricotata, modelul se numeste TESSA si are o reducere semnificativa care poate fi gasita AICI.

Fashion Days  - Rochie Alb fildes

Ultimul model de rochie pe care vi-l prezentam este alb fildes melange tricotata, foarte scurta si sexy. Oferta poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
null