MENIU

Farmece de dragoste de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Dacă faci acest lucru te va iubi pentru totdeauna

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Vrăjile şi farmecele de dragoste sunt printre cele mai puternice ritualuri magice, deoarece pornesc din cea mai profundă şi intimă dorinţă a fiinţei umane. Iată câteva exemple de vrăji de dragoste pe care le poţi încerca pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor!    

1. Aprinde tămâie de trandafir vinerea noaptea, deoarece vinerea este sub influenţă lui Venus - zeiţă dragostei şi a armoniei. Fă-o cât mai aproape de miezul nopţii. Aprinde apoi două lumânări roşii, roşul fiind simbolul pasiunii şi al desteptarii. Pe două bucăţele de hârtie scrie numele partenerului şi adaugă o picătură de vin dacă eşti bărbat sau o picătură de parfum dacă eşti femeie. Pune apoi hârtiile sub lumânări.

Caută să obţii o stare de relaxare mentală şi imaginează-ţi iubitul stând singur într-un gol întunecat. În timp ce îl vizualizezi, închipuie-ţi o lumina roşie strălucitoare care începe să-l înconjoare, cuprinzandu-i întregul trup. După un minut sau două, lasă imaginea să se estompeze. Practică ritualul cinci nopţi consecutive, la aceeaşi ora. Asigura-te că în a şasea noapte veţi fi singuri pentru că ceremonialul să-şi facă pe deplin efectul.

2. Această vrajă trebuie aplicată vinerea în timpul lunii pline. Pentru asta ai nevoie de: o foaie de hârtie, un pix sau marker roşu, un plic obişnuit, parfumul tău preferat, rujul tău roşu, câteva petale roz sau roşii (de preferat de trandafir).

Scrie pe foaia de hârtie calităţile pe care le vrei la viitorul tău partener folosind pixul roşu, pulverizează apoi puţin parfum peste foaie, împătureşte-o şi pune-o în plic. Ia petalele de flori şi ţine-le în mâna dreapta, vizualizează-te fericit/a şi îndrăgostit/a în timp ce strângi cu putere petalele în mâna şi urmăreşti scenă că pe un film. Pune petalele în plic, închide plicul şi apoi sigilează-l cu un sărut, după ce te-ai dat cu rujul roşu. Pune plicul într-un loc sigur şi nu îl mai desface niciodată, altfel vei rupe vraja.

Mai multe articole despre:
dragoste Ziua îndrăgostiţilor vrăji