MENIU

Familia unei victime de la Victor Babeș cere daune morale de 1 milion de euro. Cine ar urma să plătească banii

Incident Victor Babeș, București / Foto: Inquam Photos / George Calin

Familia uneia dintre victimele tragediei de la Spitalul Victor Babeș, din Capitală, cere daune morale în valoare de un milion de euro. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, familia așteaptă banii de la Administrația Spitalelor București, Ministerul Sănătății și Spitalul Victor Babeș.

Vorbim despre o singură familie care a depus plângere penală în cadrul dosarului deschis de anchetatori și, totodată, este singura plângere care a fost înaintată către Parchet. Așadar, familia unui pacient care a decedat în urma tragediei de la Spitalul Victor Babeș din Capitală a cerut acum daune morale de un miliond e euro autorităților. Vorbim atât despre spital, cât și despre Administrația Spitalelor din Capitală, dar și despre Primăria Capitalei și Ministerul Sănătății.

Contactați de Realitatea PLUS pentru a oferi o reacție despre acest caz, reprezentanții Administrației Spitalelor spuneau că nu pot oferi detalii și asta pentru că vorbim în continuare de o anchetă care se află în desfășurare.

Vă reamintim faptul că trei pacienți la unitatea de Terapie intensivă mobilă amplasată la spitalul Victor Babeș din Capitală, infectați cu Covid-19, au decedat în data de 12 aprilie din cauza unei defecțiunii care a dus la oprirea alimentării oxigenului pentru pacienți.