MENIU

Familia care face înconjurul lumii de 16 ani într-o mașină a ajuns în România. Poveste extraodinară!

Familia Zapp, originară din Argentina, care face înconjurul lumii de 16 ani cu mașina, a ajuns pe meleagurile românești.

Familia Zapp și-a transformat viața într-o călătorie

După șase ani de căsătorie, și o lungă călătorie prin America de Sud, prin jungla amazoniana, în Statele Unite, s-a născut primul copil, băiețelul Pampa. Nomazii au ajuns în Alaska și au revenit în Argentina, acolo unde s-a nascut imediat cel de-al doilea copil, Tehue și unde au publicat cartea “Atrapa tu sueno”, adică „Indeplinește-ți visul”, devenit best seller în Argentina, scrie bihon.ro.

Nu s-au oprit nici de această dată, ci a urmat o nouă călătorie în nord, spre Canada, acolo unde s-a născut al treilea copil, Paloma. De acolo, au mers în Australia și Noua Zeelanda, după ce au trimis mașina pe vapor. În Australia s-a nascut al patrulea copil, Wallaby. Toți cei patru copii fiind născuți și crescuți „pe drumuri”.

România este a 60-a țară care îi găzduiește pe cei șase membrii ai familiei care vor să vadă tot ce are țara noastră mai frumos de oferit. De asemenea,  aceștia vor sa viziteze Europa înca un an și jumătate, apoi să facă un popas în Argentina, până când vor porni iar să străbată lumea.