MENIU

FALS polițist, prins în timp ce conducea o maşină de poliție, la Predeal: Bărbatul de la volan, "vedetă" pe TikTok

Poliție

Urmare a apariției în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliție, aceasta neavând calitatea de polițist, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele: 

În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliție aparține Poliției Stațiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022, relatează realitateadebrasov.net

Urmare a celor constatate, la nivelul instituției au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii și clarificării stării de fapt.  

La finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale, în consecință.

Mai exact, IPJ Braşov anunţă că la nivelul instituţiei se fac verificări, după ce pe Tik Tok au apărut imagini cu o autospecială a Poliţiei la volanul căreia se află un şofer care nu este poliţist. Primele verificări arată că maşina din imagini este utilizată de poliţia staţiunii Predeal, iar bărbatul care conduce maşina poliţiei este celebru pe Tik Tok pentru filme în care ascultă manele sau numără sute de lei, relatează HotNews.ro.

În imaginile postate pe Tik Tok se vede cum bărbatul, care are numeroase postări pe reţeaua socială, în care ascultă manele, se află la volanul unei maşini de poliţie, şi, uitându-se în camera de filmat spune: „Băi băieţi, daţi şi voi muzica aia mai încet şi vă rog io frumos, să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici”.

Cel care filmează răspunde: „Bine şefu, scuze de deranj!”. Acelaşi bărbat mai apare pe Tik Tok în filme în care numără zeci de bancnote de 500 de lei, sau în care ascultă manele.

Clipul a fost şters ulterior de pe contul bărbatului.

 
Mai multe articole despre:
fals politist trafic predeal