MENIU

Reţeta care a înnebunit internetul: Ce cum se prepară FAJITAS

<p>FAJITAS reţetă</p>
<p>FAJITAS reţetă</p>
<p>FAJITAS reţetă</p>

FAJITAS reţetă. Felul de mâncare numit fajitas a devenit faimos pe internet după ce un fost angajat la un centru de corecție juvenilă din Statele Unite, a fost condamnat la 50 de ani de închisoare după ce autoritățile au descoperit că a furat 1,2 milioane de dolari, bani care mergeau pe fajitas, un tip de mâncare mexicană.

FAJITAS reţetă. Când vrei să prepari o mâncare rapidă, încearcă această reţetă simplă de fajitas, Vei obţine un preparat delicios, mai ales dacă îţi plac mâncărurile picante.

Pentru fajitas, în aceeaşi cratiţă sau tigaie, vei combina aromele: carne de pui, ardei gras şi ceapă. Rezultatul va fi unul gustos! Încearcă şi tu fajitas!

FAJITAS reţetă. Ingrediente fajitas

Pentru carnea de pui fajitas

450 g piept de pui, tăiat fâşii subţiri
2 linguri pătrunjel verde, tocat
2 linguriţe ulei de măsline extravirgin
1 linguriţă oregano uscat
½ linguriţă sos picant, opţional
½ linguriţă pudră de chili
½ linguriţă sare grunjoasă
¼ linguriţă usturoi pudră
¼ linguriţă chimion măcinat
zeama de la ½ lămâie

Pentru legumele călite fajitas

1 linguriţe ulei de măsline extravirgin
1 ardei gras roşu, tăiat fâşii
1 ardei gras galben, tăiat fâşii
½ ceapă albă, tocată
1 linguriţă pudră de chili
½ linguriţă sare grunjoasă

FAJITAS reţetă. Mod de preparare fajitas

Într-un bol mare, combini toate ingredientele pentru fajitas de pui, mai puţin zeama de lămâie şi ingredientele pentru legume. Amesteci carnea de pui în sosul marinat, până se acoperă bine. Pui un capac peste vas şi dai la firgider 15-30 de minute.

FAJITAS reţetă. Preîncălzeşti o cratiţă de fontă la foc mare, cu 2 linguri de ulei. Când s-a încins cratiţa, adaugi ardeii graşi, ceapa, pudra de chilli şi ½ linguriţă sare. Sotezi legumele aproximativ 4 minute, până s-au înmuiat uşor şi s-au colorat. Scoţi ardeii şi ceapa pe o farfurie şi o dai deoparte.

Aşa faci cel mai delicios tacos mexican la tine acasă. Reţeta originală

Pui încă 2 linguri de ulei în tigaia încinsă. Adaugi amestecul de fajitas de pui şi sotezi până când carnea este pătrunsă şi nu mai este roz în centru. Pui din nou ardeii graşi şi ceapa în cratiţă, împreună cu zeama de lămâie proaspăt stoarsă. Căleşti toate ingredientele 1 minut, apoi le serveşti imediat.

FAJITAS reţetă. Sfat! Serveşti aceste fajitas de pui pe frunze de salată verde (aranjate ca un bol mic) sau cu tortilla (lipii simple mexicane), scrie clickpoftabuna.ro.

Mai multe articole despre:
FAJITAS FAJITAS reteta ce e FAJITAS