MENIU

"Facem angajări NON-STOP". În aceste ţări ţi se oferă un job IMEDIAT ce ai aterizat

Angajări în Noua Zeelandă
Planuri de angajări 2014

Dacă firmele din România nu se grăbesc să creeze noi locuri de muncă, sunt ţări din lume, în special în Asia, unde angajările se fac la foc continuu, potrivit celui mai recent studiu global realizat de firma de resurse umane Manpower.

Angajatorii cu cele mai ferme intenţii de angajare pentru următoarele trei luni sunt cei din India (previziune netă de angajare de 46%), Taiwan (38%), Noua Zeelandă (25%) şi Singapore (19%), se arată în Studiul Manpower privind Perspectivele Angajării de Forță de Muncă.

Angajatorii din Peru (18%) raportează cea mai optimistă prognoză din regiunea America de Sud, referitoare la trim. III. Pe locul doi în regiune se situează Columbia (16%).

În schimb, pentru prima dată de la lansarea studiului în această țară, din anul 2009, angajatorii din Brazilia exprimă cea mai puțin optimistă prognoză din regiune.

Angajatorii din regiunea Asia – Pacific se aşteaptă la creşteri ale volumului de angajari în toate cele opt ţări participante la studiu. Previziunea Neta de Angajare pentru urmatoarele trei luni este mai slaba decât cea din trim. II în cinci ţări şi teritorii şi mai puternica în două.

CEI MAI OPTIMIŞTI ANGAJATORI DIN LUME

- India (previziune netă de angajare de 46%)

- Taiwan - 38%

- Turcia -26%

- Noua Zeelandă - 25%

- Singapore 19%

- Peru 18%

- Columbia - 16%

Potrivit raportului Manpower, cele mai slabe Previziuni Nete de Angajare, singurele cu valoare negativă din lume, sunt raportate de angajatorii din Italia, Belgia, Franța și Olanda.

Studiul Manpower privind Perspectivele Angajării de Forță de Muncă în al treilea trimestru al anului 2014 este bazat pe interviuri cu peste 65.000 de angajatori în 42 de țări și teritorii.

Mai multe articole despre:
locuri de muncă angajări recrutare