MENIU

Facebook s-a răzbunat crunt pe o universitate, din cauza unui studiu pe care nu vor să-l vezi

Facebook s-a răzbunat pe Universitatea Princeton

După ce oamenii de știință de la Universitatea Princeton au publicat un studiu care arată că Facebook își va pierde 80% dintre utilizatori până în anul 2014, reprezentanții Facebook au decis să se răzbune într-un mod inedit.

Pentru a le da o lecție oamnilor de știință de la Universitatea Princeton, cercetătorii Facebook au publicat o descoperire tulburătoare. Potrivit datelor obținute cu ajutorul Google Trends, înscrierile la Universitatea Princeton se vor înjumătăți până în 2018, iar în 2021 prestigioasa universitatea americană nu va mai niciun student, scrie cnet.com

Desigur, studiul Facebook este lipsit de orice fel de rigoare științifică, iar autorii lui știu foarte bine asta. El a fost realizat ca urmare a unui studiu al cercetătorilor de la Universitatea Princeton, realizat cu o metodologie similară, în care se arată că rețeaua de socializare Facebook își va pierde 80% dintre utilizatori până în anul 2017. 

Reprezentanții Facebook ar fi putut pur și simplu să susțină că studiul Universității Princeton este eronat, însă cine i-ar fi crezut. În schimb, ei au folosit o mișcare inteligentă de PR pentru a respinge ideea că Facebook este pe moarte.

Mai multe articole despre:
universitate americană Facebook Princeton