MENIU

Facebook angajează 3000 de oameni. Iată ce trebuie să știi să faci

Facebook angajează alte 3.000 de persoane care se vor ocupa de monitorizareași excluderea filmărilor violente. Compania deținută de Mark Zuckerberg are deja 4.500 de persoane care se ocupă de acest aspect.

Decizia a venit ca urmare a videourilor din ultimele săptămâni în care erau expuse tot felul de sinucideri, crime, băiai sau chiar violuri, iar compania a fost asupru criticată din cauza aestui lucru, potrivit B1.

Facebook a încurajat utilizatorii destul de mult în ultimul timp să folosească noul opțiunea pentru videouri Live și mulți dintre s-au afișat în tot felul de ipostaze, fie că e vorba despre tot felul de concerte, spectacole sau e doar o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Totuși, au fost și câteva cazuri în care utilizatorii s-au filmat în ipostaze dramatice cu un impact emoțional puternic asupra celorlalți internauți, aceștia fiind foarte deranjați că așa ceva este permis pe Facebook.

Pentru a rezolva această problemă cât mai rapid, Mark Zuckerbeg a decis că e timpul să-și mărească echipa și să șteargă astfel de videouri de pe rețeaua socială.

Mai multe articole despre:
angajat job Facebook facut