MENIU

Fabrica de încălțăminte Marelbo oferă reduceri la toate produsele (P)

Fabrica de încălțăminte Marelbo

Este momentul să-ți iei la revedere de la încălțămintea de iarnă și să spui bun venit pantofilor de primăvară. Chiar dacă primăvara se cam lasă așteptată, reducerile de la Marelbo  îți aduce o rază soarelui. Profită de reducerile de la Marelbo care au început pe data de 22 martie și fii gata de plimbările lungi, de seară. Timp de o lună, toată colecția de sezon de la Marelbo este redusă cu până la 60% din prețul inițial, așadar, ai o mulțime de motive de bucurie. Pentru tine și pentru cei dragi.

Marelbo, producătorul român de încălțăminte este atent la nevoile tale și vine cu oferte de nerefuzat, pentru ca tu să ai libertatea de a alege ce este mai bun pentru familia ta. Vizitează magazinele Marelbo sau intră pe site-ul marelbo.com din confortul casei tale pentru a vedea surprizele pregătite. Uneori bucuriile vin și din lucruri simple, așa că bucură-te mai des de micile bucurii care înseninează sufletul. Aceasta este premisa de la care au pornit reducerile Marelbo și care, timp de o lună, vor aduna zâmbete din partea tuturor.

Dă frâu liber curiozității și vezi colecțiile de primăvară pentru femei, bărbați și copii, acum la un super preț. Acestea includ pantofi sport, pantofi eleganți, pantofi casual și mocasini, toate în tendințele sezonului, cu un design foarte atractiv și un calapod confortabil. Pășește cu încredere spre experiențe de neuitat alături de cei dragi și alege ce ți se potrivește dintr-o gamă de mărimi cuprinse între 25 și 47. Acum, chiar și măsurile atipice, sunt ușor de găsit în colecția Marelbo.

Marelbo îți pune la dispoziție pantofi bărbati calitativi, care te vor însoți zi de zi pe drumul spre serviciu sau la orice eveniment special din viața ta. Poți alege pantofi eleganți, în culori clasice (negru, maro, bleumarin) sau pantofi în culori îndrăznețe ori chiar în degrade și cu diferite modele. Indiferent care este stilul ce te caracterizează, ai siguranță că la Marelbo găsești orice îți dorești, la prețuri foarte bune. Pantofii sunt realizați numai din piele 100% naturală, astfel încât să te bucuri de calitate, confort și să primești complimente pentru aceștia.

Este foarte important ca încălțămintea să fie realizată din piele naturală, deoarece în felul acesta vei avea grijă de sănătatea ta (pielea folosită de către Marelbo respectă toate normele în vigoare), vei proteja mediul înconjurător (o pereche de pantofi din piele naturală rezistă foarte mulți ani spre deosebire de încălțămintea din piele ecologică, pe care este posibil să o arunci după numai un sezon) și per total, ținutele tale vor arăta excelent. Indiferent ce tip de piele naturală preferi (lucioasă, întoarsă, netedă) la Marelbo găsești cele mai frumoase modele.

Pregătește-te pentru momentele pline de energie care vor veni și pregătește-ți garderoba pe măsură. Acum este momentul perfect pentru a-ți achiziționa încălțăminte pentru sezonul cald, atât pentru tine, cât și pentru familie. Fie ea aproape sau la distanță.

Fă alegeri inspirate și protejează buzunarul familiei. Cu Marelbo este simplu să fii în tendințe la prețuri mici. Susțineți economia românească cumpărând produse românești!