MENIU

Exploziv! Dezvăluire bombă despre Michael Jackson

Femeia care fost menajera lui Michael Jackson timp de patru ani a oferit presei britanice o declarație fără echivoc: Michael Jackson era pedofil.

Michael Jackson a fost un pedofil care a abuzat sexual zeci de copii, și-a filmat grozăviile și a păstrat înregistrările video într-o bibliotecă secretă din ranch-ul său, Neverland, susține fosta lui menajeră, Adrian McManus, care a explicat că a fost martoră la câteva dintre întâlnirile megastarului cu copiii, potrivit eva.ro.

Vezi și: Imagini nemaivăzute cu Michael Jackson, ASCUNSE timp de 34 ani, făcute publice de realitatea.net

Într-un interviu exclusiv acordat dailymail.co.uk, Adrian McManus a declarat că în cei patru ani în care a lucrat pentru Michael Jackson a văzut multe și nu are nicio îndoială că fostul ei șef era pedofil. Fosta menajeră a spus că Jackson aducea băieți în dormitorul lui și a descoperit mai multe indicii clare de pedofilie când făcea curat în casă.

Femeia în vârstă de 56 de ani a povestit că a găsit chiloții lui Michael și pe cei ai copiilor prin toată casa, în jacuzzi, în baie, în dormitor, și i-a văzut de mai multe ori, umblând de colo-colo, sumar îmbrăcați, pe puștii pe care el îi invita acasă.

McManus a mai dat și alte detalii, spunând că a găsit vaselină și tampoane lângă patul lui Michael, precum și multă dezordine prin casă, amintind și de obsesia lui ciudată pentru fotografiile cu copii. "Era multă vaselină prin tot Neverlandul, era multă și în camera lui Michael. N-am pus întrebări pentru că era șeful meu și trebuie să faci ce ți se spune să faci, dar m-am gândit la ceea ce vedeam", a spus ea.

Citește mai multe pe eva.ro!

Aceste declarații explozive vin la câteva zile după ce un film șocant, în care superstarul american este acuzat că a abuzat sexual doi copii, a început să facă ravagii în Statele Unite.

Leaving Neverland, un film care durează patru ore și apărut acum, la 10 ani de la moartea lui Michael Jackson, este centrat pe mărturiile a doi bărbaţi care au afirmat că, atunci când erau copii, au fost victimele sexuale ale lui Michael Jackson.

Leaving Neverland, filmul lui Dan Reed, prezintă povestea a doi bărbați, Wade Robson și James Safechuck, care descriu actele sexuale pe care Michael Jackson le-a comis împotriva lor, dar și pe cele pe care, spun cei doi, superstarul le-a cerut să le facă asupra lui.

Supranumit Regele pop-ului, Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. Cauza a fost un stop cardiac, cauzat de o intoxicaţie gravă cu propofol, un anestezic puternic, utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu acceptul şi complicitatea doctorului Conrad Murray.