MENIU

Exploziv! CTP a răbufnit după noile imagini de la Colectiv

Cristian Tudor Popescu a declarat, după ce a vizionat noile imagini cu tragedia din Colectiv, publicate după patru ani, că el nu a uitat ieșirea pe care a avut-o Raed Arafat imediat după tragedie.

"Am scris atunci și am vorbit despre asta. Domnul Read Arafat era preocupat să ne spună că intervenția impecabilă și că infecții nosocomiale sunt și în Occident.

Toți oamenii ăia în uniformă par niște impostori. Raed Arafat însuși vorbește la telefon. Este prezent acolo, lângă oamenii morți, și vorbește la telefon, în loc să încerce să organizeze ceva”, a spus CTP, la Digi 24.

"O imagine zguduitoare a unei Românii lipsite de apărare. Cred că văzând așa ceva un român simte că are mai multe șase de supraviețuire într-o junglă, decât dacă este pus într-o situație periculoasă în România", a completat CTP.

Incendiul din clubul Colectiv a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în Sectorul 4 din București, într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”.

La patru ani de la incendiul din Colectiv, Libertatea a publicat o filmare realizată de subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU ajuns la locul tragediei. Sunt imagini care nu au fost văzute niciodată. CLICK AICI PENTRU A LE VEDEA!

 

.